Forskningsprosjekt


Akulturering av kostholdet hos studenter fra øst-Europa i Norge

Vitenskapelig tittel:

Dietary Acculturation among Eastern European Students in Norway



Prosjektbeskrivelse:
This is a qualitative study exploring changes in attitudes and beliefs about food, taste preferences, food purchasing, and food preparation behaviour among Eastern European students in Norway. Informants will be recruited by snowballing at the University of Oslo and other institutions of higher education in Oslo. Data collection will include individual interviews and discussion around food from photos taken by participants.
(Prosjektleders prosjektbeskrivelse)

Ref. nr.: 2013/1832 Prosjektstart: 21.10.2013 Prosjektslutt: 20.11.2013

Behandlingsstatus: Utenfor mandatet
Prosjektleder: Gerd Holmboe-Ottesen
Forskningsansvarlig(e):  Universitetet i Oslo
Initiativtaker: Bidragsforskning
Finansieringskilder: By own means of researcher

Forskningsdata: Mennesker
Utvalg: Allmennbefolkning
Forskningsmetode:: Fortolkende (kvalitative) analysemetoder
Antall forskningsdeltakere (Norge): 20

Utdanningsprosjekt/doktorgradsprosjekt: Studium: M Phil programme in International Community Health, Nivå: Master
Behandlet i REK
DatoREK
29.10.2013 REK sør-øst